Τεστ

test

Σύντομο βιογραφικό - Στέλιος Τζέης

O Στέλιος Τζέης εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1991 μέσω των Πανελληνίων εξετάσεων και αποφοίτησε το 1997. Το 2002 του απονεμήθηκε ο τίτλος του διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό άριστα. Το 2007 έλαβε τον τίτλο της ιατρικής ειδικότητας μετά από τετραετή εκπαίδευση στην Α΄ Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός. Τον Οκτώβρη του 2007 έλαβε διετή υποτροφία από την Ευρωπαϊκή Καρδιολογική Εταιρεία (European Heart Rhythm Association - EHRA) και εξειδικεύθηκε στην επεμβατική ηλεκτροφυσιολογία σε ένα από τα κέντρα αναφοράς στη Γερμανία, στην Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του Μονάχου (Deutshes Herzzentrum München, Μόναχο, Γερμανία - Διεύθυνση: Univ-Prof. Dr. A. Schömig), με εξειδίκευση στην κατάλυση της κολπικής μαρμαρυγής. Το Φεβρουάριο του 2010 έλαβε μετά από γραπτές εξετάσεις τη διαπίστευση της Ευρωπαϊκής Αρρυθμιολογικής Εταιρείας στην Επεμβατική Ηλεκτροφυσιολογία – (European Accreditation in Invasive Cardiac Electrophysiology).

Από το 2009 έως τον Ιούνιο του 2013 ήταν μέλος και από τον Ιούλιο του 2013 έως σήμερα είναι πρόεδρος της Επιτροπής Διαπίστευσης της Ευρωπαϊκής Αρρυθμιολογικής Εταιρείας για την Καρδιακή Βηματοδότηση (EHRA Accreditation Committee for Cardiac Pacing). Από το 2010 έως το 2012 ήταν μέλος της επιτροπής της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας για τη χορήγηση υποτροφιών για Εκπαίδευση και Έρευνα (Member of the ESC Training and Research Grants Committee 2010-2012). Είναι κριτής σε διεθνή περιοδικά, έχει 63 δημοσιεύσεις σε ξενόγλωσσα περιοδικά, όπως Annals of Internal Medicine, Circulation, Heart, Journal of Cardiovascular Electrophysiology και έχει δώσει πολλές ομιλίες σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια.

Από το 2010 εργάζεται ως Επιμελητής στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, με κύρια ενασχόλησή του την αντιμετώπιση των καρδιακών αρρυθμιών, συμπεριλαμβανομένων των επεμβάσεων κατάλυσης αρρυθμιών (ablation) και των εμφυτεύσεων βηματοδοτών και απινιδωτών.