Η Ομάδα μας
Ο Γεώργιος Ανδρικόπουλος είναι Καρδιολόγος, διευθυντής της Καρδιολογικής κλινικής του ΓΝΑ "Ερρίκος Ντυνάν" στην Αθήνα. Εργάζεται ως αρρυθμιολόγος / ηλεκτροφυσιολόγος στο εργαστήριο ηλεκτροφυσιολογίας του Νοσοκομείου από το 2009. Τα προηγούμενα 8 έτη εργαζόταν ως επιμελητής στο ΓΝΑ «Ευαγγελισμός». Μετεκπαιδεύτηκε στη Μ.Βρετανία με υποτροφία της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας. Εκπαιδεύτηκε στο ΓΝΑ «Ιπποκράτειο». Πραγματοποίησε τις βασικές σπουδές στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών όπου εισήχθη δια των Πανελληνίων εξετάσεων το 1984. Τα τελευταία 12 έτη εργάζεται ως ηλεκτροφυσιολόγος ενώ η ερευνητική του δραστηριότητα έχει εστιαστεί στις αρρυθμίες, στις συσκευές διαχείρισης του καρδιακού ρυθμού, στη γενετική και την πρόληψη των καρδιαγγειακών νοσημάτων.
Είναι γραμματέας της Ελληνικής Εταιρείας Καρδιαγγειακής Έρευνας, ιδρυτικό μέλος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ινστιτούτου Μελέτης και Εκπαίδευσης στη Θρόμβωση και την Αντιθρομβωτική αγωγή (ΙΜΕΘΑ), επιστημονικός σύμβουλος του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιολογίας, μέλος της επιστημονικής επιτροπής του Ελληνικού Κολλεγίου Καρδιολογίας και μέλος πολλών άλλων επιστημονικών ενώσεων, ενώ ήταν πρόεδρος της ομάδας εργασίας προληπτικής καρδιολογίας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας. Ήταν κύριος ερευνητής των μελετών GEMIG και HELIOS, MANAGE-AF, RHYTHMOS, TARGET, PHAETHONς και άλλων, ευρισκομένων σε εξέλιξη, πολυκεντρικών μελετών. 
Έχει συνολικά δημοσιεύσει 366 επιστημονικά άρθρα (136 πλήρεις δημοσιεύσεις και 230 υπό μορφή περιλήψεων). Συγκεκριμένα, δημοσίευσε 97 πλήρη άρθρα σε διεθνή ιατρικά περιοδικά και 39 σε εθνικά περιοδικά. Ακόμα συμμετείχε στην παρουσίαση 230 άρθρων υπό μορφή περιλήψεως σε διεθνή (122) και σε Ελληνικά (128) συνέδρια.
Είναι ακόμα κριτής σε πολλά διεθνή ιατρικά περιοδικά και έχει συγγράψει κεφάλαια επιστημονικών συγγραμμάτων καθώς και μεγάλο αριθμό άρθρων σε περιοδικά και εφημερίδες. O Στέλιος Τζέης εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1991 μέσω των Πανελληνίων εξετάσεων και αποφοίτησε το 1997. Το 2002 του απονεμήθηκε ο τίτλος του διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό άριστα. Το 2007 έλαβε τον τίτλο της ιατρικής ειδικότητας μετά από τετραετή εκπαίδευση στην Α΄ Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός.
Τον Οκτώβρη του 2007 έλαβε διετή υποτροφία από την Ευρωπαϊκή Καρδιολογική Εταιρεία (European Heart Rhythm Association-EHRA) και εξειδικεύθηκε στην επεμβατική ηλεκτροφυσιολογία σε ένα από τα κέντρα αναφοράς στη Γερμανία, στην Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του Μονάχου (Deutshes Herzzentrum München, Μόναχο, Γερμανία - Διεύθυνση: Univ-Prof. Dr. A. Schömig), με εξειδίκευση στην κατάλυση της κολπικής μαρμαρυγής. Το Φεβρουάριο του 2010 έλαβε μετά από γραπτές εξετάσεις τη διαπίστευση της Ευρωπαϊκής Αρρυθμιολογικής Εταιρείας στην Επεμβατική Ηλεκτροφυσιολογία – (European Accreditation in Invasive Cardiac Electrophysiology).
Από το 2009 έως τον Ιούνιο του 2013 ήταν μέλος και από τον Ιούνιο του 2013 έως σήμερα είναι πρόεδρος της Επιτροπής Διαπίστευσης της Ευρωπαϊκής Αρρυθμιολογικής Εταιρείας για την Καρδιακή Βηματοδότηση (EHRA Accreditation Committee for Cardiac Pacing). Από το 2010 έως το 2012 ήταν μέλος της επιτροπής της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας για τη χορήγηση υποτροφιών για Εκπαίδευση και Έρευνα (Member of the ESC Training and Research Grants Committee 2010-2012). Είναι κριτής σε διεθνή περιοδικά, έχει 63 πλήρεις δημοσιεύσεις σε ξενόγλωσσα περιοδικά, όπως Annals of Internal Medicine, Circulation, Heart, Journal of Cardiovascular Electrophysiology και έχει δώσει πολλές ομιλίες σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. 
Από το 2010 εργάζεται ως Επιμελητής στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, με κύρια ενασχόλησή του την αντιμετώπιση των καρδιακών αρρυθμιών, συμπεριλαμβανομένων των επεμβάσεων κατάλυσης αρρυθμιών (ablation) και των εμφυτεύσεων βηματοδοτών και απινιδωτών.